Så mycket information… och INGEN som vet!!!

Jag har hört att C-vitamin kan stävja viruset, alltså Covid-19. På andra informationssajter är detta ren humbug. Ansiktsmasker är bra saker. Enligt andra är de helt verkningslösa. Vem vet? Vi bör stänga skolor… och andra mässar att de bör vara öppna. Stäng affärer… håll dem öppna. Vi ska inte vara närmare varandra än 1,5 meter, men en nysning kan kontaminera ett stort rum… Vad gäller egentligen… vad är falskt egentligen..?

Det läskigaste med Covid-19 verkar vara, som jag ser det i alla fall, att ingen vet. Ingen vet riktigt säkert. Gamla sjuka människor överlever ibland medan kärnfriska ungdomar dukar under… vem vet???

Vi kan umgås utomhus, förutsatt att vi håller avstånden, men om någon nyser och vinden vänder precis då, så att alla aerosola partiklar sprayar dig i ansiktet… what then?? Åter andra menar att vi inte ens bör hojta till varandra på avstånd ens…

Vilka källor ska vi egentligen lita på? När våra officiella källor verkar lika osäkra i sin information som alla andra och det känns som att de också mörkar, vilka ska vi egentligen tro på då??

Någon gång kommer det att visa sig vem som hade rätt och vilken sanning som var sannare än de andra sanningarna.

Ja, jag är både oroad och rädd. Inte så mycket för min egen del, men för min familja, mina föräldrar, mina barn…

Må Dina fienders skägg växa inåt.

Stefan, Lord of Glencoe

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4236

Kommentera

%d bloggare gillar detta: