Första inlägget

Så, jag börjar naturligtvis med att hälsa alla välkomna, gamla som nya läsare.

Hur kommer det sig då att jag bytt bloggadress, kan man ju undra? Egentligen så var jag ganska nöjd på förra adressen, men det fattades en del roligheter att leka med; speciellt vad gäller de adminintrativa verktygen. På denna adress kommer jag att kunna se en massa ststistik över besökare… antal, tider, mest lästa inlägget och en del annat småttigt och gottigt.

Jag uppskattar naturligtvis kommentarer till mina inlägg och jag hoppas att tonen kommer att vara schysst. Skräpkommentarer kommer att raderas och lämnas utan kommentarer.

Nu ska jag ta och kolla vidare vad som erbjuds på denna blogsajt.

Till den absoluta början hade jag tänkt låta båda bloggarna löpa parallellt, men det visar sig hur länge jag orkar hålla den ångan uppe. Just nu har jag iofs semester, men den varar ju inte för evigt. Någon gång i framtiden måste jag välja vilken som skall leva vidare och vilken som blir lagd till sin vila.

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=7

Kommentera

%d bloggare gillar detta: