Märklig morgon

I dag hade jag en av de märkligaste morgnar jag kan minnas. Frugan var uppe jättetidigt och åkte till sitt arbete. Jag var själv hemma med barnen men det var på tok för tidigt för dem att vakna ännu. Det var kolmörkt ute. Jag tog mobiltelefonen och stängde av ljudet ifall frugan behövde ringa. Då skulle jag höra vibrationerna men barnen skulle slippa bli väckta av telefonens oljud.

Jag lade tillbaka telefonen på den trådlösa laddaren från IKEA. Efter cirka två minuter skramlade det till på sänggaveln (också från IKEA) ovanför mitt huvud. Den minimala fönsterlampan sken tillräckligt starkt för att jag skulle kunna se att telefonen inte låg kvar på laddaren utan cirka en decimeter bredvid. Förvånat tog jag upp telefonen, konstaterade att den är lika flat som ytan på laddaren (den trådlösa alltså). Jag lade tillbaka telefonen på laddning igen och lade mig ner igen men efter cirka en minut lät ett tydligt SPLADONK i rummet och återigen låg telefonen bredvid laddaren.

När samma procedur upprepade sig för den tredje gången så reste sig alla hårstrån på kroppen, trots att jag inte kände någon rädsla eller oro. Jag flyttade nu själva laddaren en bit och lade tillbaka telefonen ovanpå den igen, noggrant. Redan efter någon minut efter att jag lagt mig till rätta på kudden igen så hårdes ett disting KLONG, och telefonen hade liksom kastats iväg en dryg decimeter i sidled från laddaren. Då blev jag lite förbannad och sade rakt ut i luften att ”nu får det fan vara nog med det här”. ”-SLUTA GENAST – LÅT MIG SOVA!”, sade jag… men sinnesrörelsen hade gjort mig direkt pigg.

Jag kunde för allt i världen inte ligga kvar längre. Hårstråna på kroppen reste sig, mest i nacken, och det blev som myror i kroppen. Helt omöjligt att ligga kvar alltså, så jag klev upp istället.

En stund efter detta vaknade barnen och ville komma till vår säng och gosa. Då var all konstig känsla som bortblåst och i och med detta så förblev resten av dagen fri från märkliga fenomen.

Det känns som att det börjar bli dags att kontakta ett medium om det här. Det är inte första gången som det händer svårförklarliga fenomen här hemma.

Stay safe allihopa och må era fienders skägg växa inåt.

Stefan Blixt, Lord of Glencoe

Permalänk till denna artikel: https://tankegrytan.se/?p=4857

Kommentera

%d bloggare gillar detta: