Hur växer salladen då?

I dag har det gått 17 dagar sedan jag satte ner mina små fröodlade salladsplantor i mitt hemmabyggda ebb- och flodsystem. Det växer så det knakar. Jag har provsmakat de två sorterna och måste säga att jag är nöjd med resultatet. Den ena (den mer ljusgröna) är mild och god i smaken och den andra (lite mer mörkgröna) är lite skarpare i smaken; en liten touch bitter. Tillsammans var de helt suveräna. Med lite ost och paprika och vinäger blir de nog ljuvliga.

I dag tänkte jag skörda tillräckligt för en sallad till två personer. Det är dags att rensa lite så att det får plats att växa mer.

Hur ser det ut i odlingslådan då, kanske du undrar? Här kommer en rykande färsk bild. Håll tillgodo.

Må dina fienders skägg växa inåt.

Stefan Blixt, Lord of Glencoe

Permalänk till denna artikel: https://tankegrytan.se/?p=4898

Kommentera

%d bloggare gillar detta: