Första inlägget

Så, jag börjar naturligtvis med att hälsa alla välkomna, gamla som nya läsare.

Hur kommer det sig då att jag raderat den gamla versionen av bloggen och börjat om från början igen kan man ju undra? Egentligen så var jag ganska nöjd med den förra versionen, men det blev en strid från ett företag som samarbetade med en svensk bildbyrå, och de ville ha 3000 spänn för att jag råkat publicera en upprättshovsskyddad bild. Efter en del kommunikation så droppade de kravet mot mig och jag plockade ner bloggen (på eget bevåg) och bestämde mig för att starta om från början igen.

Jag uppskattar naturligtvis kommentarer till mina inlägg och jag hoppas att tonen kommer att vara schysst. Skräpkommentarer kommer att raderas och lämnas utan kommentarer.

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan, Lord of Glencoe

Permalänk till denna artikel: https://tankegrytan.se/?p=7

Kommentera

%d bloggare gillar detta: