Det blir inte mycket skrivet nu, men nu kanske?

Tiden passerar och jag får mer och mer att göra… samtidigt som jag får mindre och mindre gjort. Jag fattar inte detta. Jag börjar min fjärde, och sista, semestervecka i morgon. Bläka!

Denna fantastiska sommar (2023) började med plötslig vår och eländig värme. Efter nästan två regnfria månader så kom plötsligt regnen. De kom ganska lagom till att min semester började. I typ tre veckor har det sedan regnat, typ fyra gånger om dagen. Solbrännan jag hade fått ihop har snabbt bleknat och försvunnit. Inte nog med att vi bor i planetens mörkaste land; vi har allt annat än vattenbrist dessutom… fast det är väl så det brukar vara. Varje år bjuder på sina vädervariationer; och detta oavsett vad klimatalarmister försöker hävda. Jorden har i alla tider överraskat sina boende människor. Den kommer dessutom att fortsätta överraska allihopa oavsett Co2-halt, klimatskatt, hysteriska Rockström och Gretor. Klimatet låter sig inte styras, vad folk än tror. Så vakna och inse fakta.

Min idé, just nu i alla fall, är att börja trampa igång bloggandet igen. Lite mer på regelbunden basis och inte så jävla sporadiskt som det vart under en tid.

Det är bara att hoppas på det bästa och hålla hårt i hatten.

Stefan, Lord of Glencoe


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.