Nattetid, ånyo

Sitter och bränner nattid. Har inget för mig egentligen… tja, förutom att ladda om lägenheten inför morgonen, då ungarna vaknar och fortsätter att vara barn. Deras jobb är ju inte att göra saker lättare för mig, utan tvärtom. Fast de följer ju bara sin arbetsbeskrivning och gör allt för att uppfylla den. Man kan inte annat än att älska dem för deras hängivenhet.

Jag har packat diskmaskinen och kört igång den. Jag tömde torkskåpet och tvättade en extra maskin tvätt. Jag tömde diskmaskinen och ställde in allt porslin i skåpen, torkade av köksbordet och lade på en ren duk. Efter det gjorde jag ett par koppar kaffe, glömde det och hade kallt kaffe efter nån timma. Nåja, just kaffe funkar i alla temperaturer. Jag har hunnit med att plocka i hela lyan dessutom, men vill inte dra igång dammsugaren missi nassen.

Till sist hamnade jag här; vid datorn. Jag försöker få ordning på en gammal fådd iPad men upptäcker hur jävla besvärligt det ska vara när man ska ominstallera en sådan maskin när man inte har förra ägarens apple-id. Nåja, jag får försöka jaga rätt på det under morgondagen.

Jag har förresten beställt två stycken enheter rödljusterapilampor i led-variant. Det ska bli så spännande att få prova detta. Jag har redan fått meddelande om att lamporna är på väg. Jag lovar att rapportera hur det faller ut. Jag har redan testat två gånger med en variant som en vän till mig har. Effekten var förbluffande. Jag har haft värkproblematik i svanskotan efter en vurpa jag gjorde för några månader sedan. Efter båda behandlingarna (15 minuter) var jag helt smärtfri i tre dagar. Jag hoppas att effekten blir densamma med de lampor jag köpt.

Vi får se, som sagt. Om någon har erfarenheter av detta och vill dela med sig så går det bra att lägga åsikter om detta i kommentarerna under inlägget.

Det finns en hel del om detta på nätet, och Fredrik Paulun har nyss skrivit om detta i sin bok, ”Ljusrevolutionen”. Den som är intresserad hittar Fredriks bok här:

https://www.adlibris.com/se/sok?q=ljusrevolutionen+%3B+friskare+och+starkare+med+solens+r%C3%B6da+str%C3%A5lar

Nu är det i alla fall dags att krypa ner i lopplådan och stänga mina gröna i några timmar.

Ljus är hälsa

Må Dina fienders skägg växa inåt

Lord Stefan


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.