Så har lugnet lägrat sig.

Vi har äntligen kommit överens. Växelvis boende för barnen; det var själva tvistefrågan. Till sist kom vi överens under överläggningar i Familjerätten. Skönt. Äntligen finns incitament för att mäkla fred. Striden har rasat länge nog, men så kan det bli när undertryckta känslor får bubbla upp till ytan. Men det är på det viset det blir. När ett bråk ideligen handlar om samma sak; då har man helt enkelt inte löst konflikten.

Förra veckan var min första barnlediga vecka… ever. Barnen har sovit hos mig under större delen av förra året och fram till i februari i år, med undantag för ett par veckor under 2022, då jag låg inlagd på sjukhus. Jag hade en svår blodförgiftning, som påverkade hjärtat också. Jag var i riktigt risigt skick när jag inkom med ambulans. Nu blir det snart undersökning med ultraljud, för att se om de lyckats lösa upp en propp som satt sig i höger förmak.

Enough said!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.