Sen kväll med bok

Tja, så har även denna kvälls ambitioner att komma i tidig säng gått om intet. Att det ska vara så jävla svårt att låta bli att prokrastinera, men det är väl baksidan av att vara absolut bäst i någonting. Svart bälte i Prokrastinering alltså… eller svart bälte i ”tvekan”. Nåja, det kostar väl att ligga på topp, antar jag. Mottot blir väl i alla fall: ”-Utan att tappa en enda värdefull sekund satte jag mig genast ner och började fundera på vad jag skulle ta mig till.”

Jag fick förresten hit lillkillen i kväll. Han ville komma en dag (kväll) tidigare till sin pappa, för han ville slippa sina syskon för en kväll. Jag tyckte att idén var utmärkt, för det blir ju inte så ofta man får lite extra tid, exklusiv tid, med något av barnen enskilt. I dagens jagade samhälle är det enklare att hantera barnen som grupp, och inte på individnivå. Nåja, jag insåg värdet i normbrytande beteende, så killen kom i dag och resten av gänget kommer i morgon. Då får jag kompensera de andra på något vis. Man ska ju vara rättvis. Och om man blir ombedd att utse sitt favoritbarn så är det tydligen underförstått att man ska välja något av sina egna barn. Note to self. Jag förstår det nu.

Sista semesterveckan har precis börjat, i morgon, när jag slår upp mina gröna. Barn ska transporteras till sin skolmiljö och jag får åka hem och sova en extra liten vända. Mycket värdefullt.

Jag hoppas förresten kunna beställa en ”Rödljusterapilampa” när lönen skramlar in. Vi får se hur det går. Jag fick pröva en sådan av en vän för ett par kvällar sedan. Jag fick två stycken femtonminutersbehandlingar. Effekten var i det närmaste magisk. I två dagar, efter behandlingen, har jag gått lite som på moln. Jag har känt mig lightheaded och upplyft på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Vi får se hur det blir nu. Om jag kan köpa en sådan där mackapär så lovare jag att rapportera om hur jag mår.

Nu är det dags att ljudboka en stund och sedan skramla ner i bingen.

Må Dina fienders skägg växa inåt.

Stefan Blixt, Lord of Glencoe


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.