Var kom alla barn ifrån??

Jag minns när jag började i högstadiet en gång i tiden. Vi var alla kaxiga och vuxna och vi klev in i en ny värld av ”växa upp”. Vi var en kraft att frukta. Vi skulle ta världen.

Hela högstadiet var vi kaxiga och trodde att vi skulle ändra på världsordningen. Det hade nyligen börjat växa hår runt ballen, man hade fotsvett, hår under armarna, rökte på skolans rökruta och man spanade in brudar.

Jag spelade i band och kvällarna blev sena. Jag trotsade föräldrarna och öl blev gott. Jag levde!!

Nu, många år senare, hittade jag några gamla bilder från den tiden. Jag fattade ingenting. På bilderna finns bara en massa omogna barn, inklusive mig själv..!!? Hur kunde det bli så här? Vad fan hände?? Jag var ju så vuxen… då! Bilderna är inte Photoshoppade… fan inte ens namnet Photoshop fanns på den tiden…

Jag ser på bilderna… på barnet (mig), som kände sig så vuxen och förståndig… men killen på bilderna är så slät, har en massa hår men ingen skäggväxt… ingen sorg i ögonen… vad fan hände??

Må dina fienders skägg växa inåt.

Lord Stefan